• Home
Ruud Denzler Ruud Denzler van Veldhuijsen
Ruud Denzler van Veldhuijsen
Postbus 384
1970 AJ IJmuiden

Telefoonnummer:
06-52214719

Mail:
Bereikbaarheid:
maandag t/m donderdag van 09.30 tot 17.30 uur


Ik heb geen spreekuur. U kunt mij van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30 uur bereiken. Mocht ik niet op kantoor aanwezig zijn of in gesprek zijn, spreek dan mijn voicemail in. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt bij mij terecht voor bewindvoering en ik streef naar persoonlijk contact. Bewindvoering is gericht op ondersteuning bij het beheer van de financiën van mensen die daar zelf niet of slecht toe in staat zijn. Of bewindvoering voor u of uw cliënt(e) van toepassing is, bepalen we samen, aan de hand van de situatie.

Korte achtergrondschets

Bewindvoering
Hierbij word ik door de kantonrechter aangesteld als bewindvoerder en verantwoordelijk gemaakt voor het beheer van de financiën van de cliënt(e). Jaarlijks leg ik hierover verantwoording af aan de kantonrechter.

De afgelopen jaren ben ik bewindvoerder geweest bij Rappórt. Sinds september 2018 werk ik samen met mijn collega’s van Optima bewindvoering.

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare bewindvoerder? Of wilt u gewoon eens kennis maken? Neemt u dan gerust contact met mij op, via e-mail of telefoon.